DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/97
Назва: ПІДХОДИ ЩОДО ОЦІНКИ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ВИНОГРАДНО-ВИНОРОБНОГО ПІДКОМПЛЕКСУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Інші назви: Подходы к оценке уровня конкурентоспособности предприятий виноградно - винодельческого подкомплекса Одесской области
The approaches at Odesa area s vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation
Автори: Ніколюк, О.В.
Николюк, A.B.
Nikolyuk, O.
Теми: Економіка виноробства
конкурентоспроможність, виноградно-виноробний підкомплекс, ціна, рентабельність, чистий прибуток.
конкурентоспособность, виноградно-винодельческий подкомплекс, цена, рентабельность, чистая прибыль.
competitiveness, vine and vine-making subcomplex, price, profitability, net income
Дата публікації: 2010
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №53
Бібліографічний опис: УДК 339.13:634.8:663.2(477.74) Ніколюк, О. В. Підходи щодо оцінки рівня конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробного підкомплексу Одеської області / О. В. Ніколюк // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса : ОДАУ, 2010. - Вип.53 : Економічні науки. - С.217-221.
Короткий огляд (реферат): Запропонована методика оцінки та проведена оцінка рівня конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробного підкомплексу Одеської області.
Предложена методика оценки и проведена оценка уровня конкурентоспособности предприятий виноградно-винодельческого подкомплекса Одесской области.
The methods Odesa area's vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation have offered and conducted.
Опис: The methods Odesa area's vine and vine-making subcomplex enterprises competitiveness level estimation have offered and conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/97
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikolyuk.pdf201,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.