DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/968
Title: СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ З НИЗЬКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРОКСИДАЗИ
Other Titles: СПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛЕ С НИЗКИМ СОДЕРЖИМЫМ САХАРА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ПЕРОКСИДАЗЫ
Authors: Москалюк, І. В.
Москалюк, И. В.
Keywords: Харчові технології
виробництво желе, вміст цукру, пероксидаза
производство желе, содержание сахара, пероксидаза
jelly producing, pectin substances, peroxydasis enzymes
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46
Citation: УДК С08В37/06 Москалюк, І. В. Спосіб виробництва желе з низьким вмістом цукру з використанням пероксидази [Текст] / І. В. Москалюк// Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46.
Abstract: Отримано новий спосіб виробництва желе, який включає використання розчину пектину в присутності ферменту пероксидази. Використовують розчин високометоксильованого яблучного пектину, до якого додають розчин пероксидази хрону при вмісті цукру 40-45% та рН середовища 3-7.
Получен новый способ производства желе, который включает использование раствора пектина в присутствии фермента пероксидазы. Используют раствор высокометоксилированного яблочного пектина, к которому добавляют раствор пероксидазы хрена при содержании сахара 40-45% и рН среды 3-7.
The new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7.
Description: The new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/968
Appears in Collections:Москалюк Інна Вікторівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Moskaljyk.pdf2,01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.