DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскалюк, І. В.-
dc.contributor.authorМоскалюк, И. В.-
dc.date.accessioned2016-05-27T12:19:28Z-
dc.date.available2016-05-27T12:19:28Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК С08В37/06 Москалюк, І. В. Спосіб виробництва желе з низьким вмістом цукру з використанням пероксидази [Текст] / І. В. Москалюк// Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/968-
dc.descriptionThe new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7.ru
dc.description.abstractОтримано новий спосіб виробництва желе, який включає використання розчину пектину в присутності ферменту пероксидази. Використовують розчин високометоксильованого яблучного пектину, до якого додають розчин пероксидази хрону при вмісті цукру 40-45% та рН середовища 3-7.ru
dc.description.abstractПолучен новый способ производства желе, который включает использование раствора пектина в присутствии фермента пероксидазы. Используют раствор высокометоксилированного яблочного пектина, к которому добавляют раствор пероксидазы хрена при содержании сахара 40-45% и рН среды 3-7.ru
dc.description.abstractThe new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46ru
dc.subjectХарчові технологіїru
dc.subjectвиробництво желе, вміст цукру, пероксидазаru
dc.subjectпроизводство желе, содержание сахара, пероксидазаru
dc.subjectjelly producing, pectin substances, peroxydasis enzymesru
dc.titleСПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ З НИЗЬКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРОКСИДАЗИru
dc.title.alternativeСПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛЕ С НИЗКИМ СОДЕРЖИМЫМ САХАРА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ПЕРОКСИДАЗЫru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moskaljyk.pdf2,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.