Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/968
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Москалюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Москалюк, И. В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-27T12:19:28Z | - |
dc.date.available | 2016-05-27T12:19:28Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | УДК С08В37/06 Москалюк, І. В. Спосіб виробництва желе з низьким вмістом цукру з використанням пероксидази [Текст] / І. В. Москалюк// Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/968 | - |
dc.description | The new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7. | ru |
dc.description.abstract | Отримано новий спосіб виробництва желе, який включає використання розчину пектину в присутності ферменту пероксидази. Використовують розчин високометоксильованого яблучного пектину, до якого додають розчин пероксидази хрону при вмісті цукру 40-45% та рН середовища 3-7. | ru |
dc.description.abstract | Получен новый способ производства желе, который включает использование раствора пектина в присутствии фермента пероксидазы. Используют раствор высокометоксилированного яблочного пектина, к которому добавляют раствор пероксидазы хрена при содержании сахара 40-45% и рН среды 3-7. | ru |
dc.description.abstract | The new way оf jelly producing has been got, which includes the use оf pectin substances with peroxydasis enzymes. They use the solution of highmetoxlition apple pectin, adding the peroxydasis enzymes horseradish solution containing 40 - 45%> оf sugar and РH environment оf 3-7. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46 | ru |
dc.subject | Харчові технології | ru |
dc.subject | виробництво желе, вміст цукру, пероксидаза | ru |
dc.subject | производство желе, содержание сахара, пероксидаза | ru |
dc.subject | jelly producing, pectin substances, peroxydasis enzymes | ru |
dc.title | СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ЖЕЛЕ З НИЗЬКИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРОКСИДАЗИ | ru |
dc.title.alternative | СПОСОБ ПРОИЗВОДСТВА ЖЕЛЕ С НИЗКИМ СОДЕРЖИМЫМ САХАРА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ПЕРОКСИДАЗЫ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Москалюк Інна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Moskaljyk.pdf | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.