DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/962
Назва: СРОКИ ПРОХОЖДЕНИЯ ФЕНОФАЗ МЕСТНЫМИ БЕССАРАБСКИМИ ВИННЫМИ СОРТАМИ ВИНОГРАДА В УСЛОВИЯХ АГРОФИРМЫ "ШАБО" БЕЛГОРОД-ДНЕСТРОВСКОГО РАЙОНА ОДЕССКОЙ ОБЛАСТИ
Автори: 
Кулиджанов, Г.В.
Богатырский, А.Н.
Теми: Виноградарство
фенофазы, бессарабские винные сорта винограда, агрофирма "Шабо"
фенофази, бессарабскі винні сорти винограду, агрофірма " Шабо"
phenological observations, Bessarabian wine, grape cultivars
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46
Бібліографічний опис: УДК:634.8:575:631.527 Кулиджанов, Г. В. Сроки прохождения фенофаз местными бессарабскими винными сортами винограда в условиях агрофирмы "Шабо" Белгород-Днестровского района Одесской области [Текст] / Г. В. Кулиджанов, А. Н. Богатырский // Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46.
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено результати фенологічних спостережень за місцевими бессарабськими технічними сортами винограду. За термінами достигання сорти Плавай та Серексія є середньопізніми, Грецький рожевий та Тільтікурук - пізніми. Припускається, що завдяки високій продуктивності, місцеві сорти можна було б використовувати як сировину для винного та/або коньячного виробництва.
В работе приведены результаты фенонаблюдений за местными бессарабскими винными сортами винограда. По срокам согревания сорта Плавай и Серексия являются среднепоздними, Греческий розовый и Тильтикурук - поздними. Предполагается, что благодаря высокой продуктивности, местные бессарабские сорта можно использовать как сырьё для винного и/или коньячного производства.
The results оf phenological observations are shown, аfter the autochthon Bessarabian wine grape cultivars. After the time оf ripening the Plavai and Serexia are middle-late, and Grechesky rozoxy (Greek pink) and Tiltikuruk are late ones. It is presumed that, because оf their high productivity, autochthon cultivars may be used for wine and/or brandy production.
Опис: The results оf phenological observations are shown, аfter the autochthon Bessarabian wine grape cultivars. After the time оf ripening the Plavai and Serexia are middle-late, and Grechesky rozoxy (Greek pink) and Tiltikuruk are late ones. It is presumed that, because оf their high productivity, autochthon cultivars may be used for wine and/or brandy production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/962
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kylidzhanov.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.