DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/962
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorКулиджанов, Г.В.-
dc.contributor.authorБогатырский, А.Н.-
dc.date.accessioned2016-05-27T09:03:17Z-
dc.date.available2016-05-27T09:03:17Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК:634.8:575:631.527 Кулиджанов, Г. В. Сроки прохождения фенофаз местными бессарабскими винными сортами винограда в условиях агрофирмы "Шабо" Белгород-Днестровского района Одесской области [Текст] / Г. В. Кулиджанов, А. Н. Богатырский // Аграрний вісник Причорномор'я: збірник наукових праць /ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.46.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/962-
dc.descriptionThe results оf phenological observations are shown, аfter the autochthon Bessarabian wine grape cultivars. After the time оf ripening the Plavai and Serexia are middle-late, and Grechesky rozoxy (Greek pink) and Tiltikuruk are late ones. It is presumed that, because оf their high productivity, autochthon cultivars may be used for wine and/or brandy production.ru
dc.description.abstractВ роботі наведено результати фенологічних спостережень за місцевими бессарабськими технічними сортами винограду. За термінами достигання сорти Плавай та Серексія є середньопізніми, Грецький рожевий та Тільтікурук - пізніми. Припускається, що завдяки високій продуктивності, місцеві сорти можна було б використовувати як сировину для винного та/або коньячного виробництва.ru
dc.description.abstractВ работе приведены результаты фенонаблюдений за местными бессарабскими винными сортами винограда. По срокам согревания сорта Плавай и Серексия являются среднепоздними, Греческий розовый и Тильтикурук - поздними. Предполагается, что благодаря высокой продуктивности, местные бессарабские сорта можно использовать как сырьё для винного и/или коньячного производства.ru
dc.description.abstractThe results оf phenological observations are shown, аfter the autochthon Bessarabian wine grape cultivars. After the time оf ripening the Plavai and Serexia are middle-late, and Grechesky rozoxy (Greek pink) and Tiltikuruk are late ones. It is presumed that, because оf their high productivity, autochthon cultivars may be used for wine and/or brandy production.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №46ru
dc.subjectВиноградарствоru
dc.subjectфенофазы, бессарабские винные сорта винограда, агрофирма "Шабо"ru
dc.subjectфенофази, бессарабскі винні сорти винограду, агрофірма " Шабо"ru
dc.subjectphenological observations, Bessarabian wine, grape cultivarsru
dc.titleСРОКИ ПРОХОЖДЕНИЯ ФЕНОФАЗ МЕСТНЫМИ БЕССАРАБСКИМИ ВИННЫМИ СОРТАМИ ВИНОГРАДА В УСЛОВИЯХ АГРОФИРМЫ "ШАБО" БЕЛГОРОД-ДНЕСТРОВСКОГО РАЙОНА ОДЕССКОЙ ОБЛАСТИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kylidzhanov.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.