Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
Title: | ВИДІЛЕННЯ ТА АНАЛІЗ ВМІСТУ ІЗОФЛАВОНУ ГЕНІСТЕЇНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ |
Other Titles: | Selection and analysis of maintenance of genistein in the products of processing of bobs of soy |
Authors: | Тихонов, П.С. Тychоnоv, P. |
Keywords: | Переробка продукції виділення та аналіз, вміст ізофлавону геністеїну, продукт переробки, боби сої Selection and analysis, maintenance of genistein, products of processing, bobs of soy |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43 |
Citation: | УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення та аналіз вмісту ізофлавону геністеїну продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.183-186. |
Abstract: | Проведено оптимізацію способів обробки соєпродукту з метою одержання максимально високої кількості геністеїну. Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed |
Description: | Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/945 |
Appears in Collections: | Тихонов Павло Сергійович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тихонов.pdf | 310,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.