DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
Title: ВИДІЛЕННЯ ТА АНАЛІЗ ВМІСТУ ІЗОФЛАВОНУ ГЕНІСТЕЇНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ
Other Titles: Selection and analysis of maintenance of genistein in the products of processing of bobs of soy
Authors: Тихонов, П.С.
Тychоnоv, P.
Keywords: Переробка продукції
виділення та аналіз, вміст ізофлавону геністеїну, продукт переробки, боби сої
Selection and analysis, maintenance of genistein, products of processing, bobs of soy
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43
Citation: УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення та аналіз вмісту ізофлавону геністеїну продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.183-186.
Abstract: Проведено оптимізацію способів обробки соєпродукту з метою одержання максимально високої кількості геністеїну.
Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed
Description: Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed
URI: http://hdl.handle.net/123456789/945
Appears in Collections:Тихонов Павло Сергійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тихонов.pdf310,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.