DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов, П.С.-
dc.contributor.authorТychоnоv, P.-
dc.date.accessioned2016-05-26T11:21:02Z-
dc.date.available2016-05-26T11:21:02Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення та аналіз вмісту ізофлавону геністеїну продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.183-186.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/945-
dc.descriptionOptimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performedru
dc.description.abstractПроведено оптимізацію способів обробки соєпродукту з метою одержання максимально високої кількості геністеїну.ru
dc.description.abstractOptimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performedru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43ru
dc.subjectПереробка продукціїru
dc.subjectвиділення та аналіз, вміст ізофлавону геністеїну, продукт переробки, боби соїru
dc.subjectSelection and analysis, maintenance of genistein, products of processing, bobs of soyru
dc.titleВИДІЛЕННЯ ТА АНАЛІЗ ВМІСТУ ІЗОФЛАВОНУ ГЕНІСТЕЇНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇru
dc.title.alternativeSelection and analysis of maintenance of genistein in the products of processing of bobs of soyru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонов.pdf310,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.