Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
Назва: | ВИДІЛЕННЯ ТА АНАЛІЗ ВМІСТУ ІЗОФЛАВОНУ ГЕНІСТЕЇНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ |
Інші назви: | Selection and analysis of maintenance of genistein in the products of processing of bobs of soy |
Автори: | Тихонов, П.С. Тychоnоv, P. |
Теми: | Переробка продукції виділення та аналіз, вміст ізофлавону геністеїну, продукт переробки, боби сої Selection and analysis, maintenance of genistein, products of processing, bobs of soy |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43 |
Бібліографічний опис: | УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення та аналіз вмісту ізофлавону геністеїну продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.183-186. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено оптимізацію способів обробки соєпродукту з метою одержання максимально високої кількості геністеїну. Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed |
Опис: | Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/945 |
Розташовується у зібраннях: | Тихонов Павло Сергійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тихонов.pdf | 310,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.