DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/945
Назва: ВИДІЛЕННЯ ТА АНАЛІЗ ВМІСТУ ІЗОФЛАВОНУ ГЕНІСТЕЇНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ
Інші назви: Selection and analysis of maintenance of genistein in the products of processing of bobs of soy
Автори: Тихонов, П.С.
Тychоnоv, P.
Теми: Переробка продукції
виділення та аналіз, вміст ізофлавону геністеїну, продукт переробки, боби сої
Selection and analysis, maintenance of genistein, products of processing, bobs of soy
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43
Бібліографічний опис: УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення та аналіз вмісту ізофлавону геністеїну продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.183-186.
Короткий огляд (реферат): Проведено оптимізацію способів обробки соєпродукту з метою одержання максимально високої кількості геністеїну.
Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed
Опис: Optimization of soybean products processing methods for the purpose of maximum quantity genistein isolation have been performed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/945
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонов.pdf310,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.