DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/944
Title: ВИДІЛЕННЯ І ВЛАСТИВОСТІ ІНГІБІТОРІВ ТРИПСИНУ ТА ХІМОТРИПСИНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ
Other Titles: Selection and properties of inhibitors of tripsin and chimotripsin of soybean processed product are presented
Authors: Тихонов, П.С.
Тychonov, P.
Keywords: Переробка продукції
властивості інгібіторів, трипсин, хімотрипсин, продукт переробки, боби сої
selection, properties, inhibitors of tripsin and chimotripsin, soybean processed product
Issue Date: 2008
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення і властивості інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.180-183.
Abstract: Наведені дані щодо виділення та вивчення деяких біохімічних властивостей інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої.
Data on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.
Description: Data on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/944
Appears in Collections:Тихонов Павло Сергійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тихонов.pdf299,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.