DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов, П.С.-
dc.contributor.authorТychonov, P.-
dc.date.accessioned2016-05-26T11:01:26Z-
dc.date.available2016-05-26T11:01:26Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення і властивості інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.180-183.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/944-
dc.descriptionData on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.ru
dc.description.abstractНаведені дані щодо виділення та вивчення деяких біохімічних властивостей інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої.ru
dc.description.abstractData on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectПереробка продукціїru
dc.subjectвластивості інгібіторів, трипсин, хімотрипсин, продукт переробки, боби соїru
dc.subjectselection, properties, inhibitors of tripsin and chimotripsin, soybean processed productru
dc.titleВИДІЛЕННЯ І ВЛАСТИВОСТІ ІНГІБІТОРІВ ТРИПСИНУ ТА ХІМОТРИПСИНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇru
dc.title.alternativeSelection and properties of inhibitors of tripsin and chimotripsin of soybean processed product are presentedru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонов.pdf299,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.