DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/944
Назва: ВИДІЛЕННЯ І ВЛАСТИВОСТІ ІНГІБІТОРІВ ТРИПСИНУ ТА ХІМОТРИПСИНУ ПРОДУКТУ ПЕРЕРОБКИ БОБІВ СОЇ
Інші назви: Selection and properties of inhibitors of tripsin and chimotripsin of soybean processed product are presented
Автори: Тихонов, П.С.
Тychonov, P.
Теми: Переробка продукції
властивості інгібіторів, трипсин, хімотрипсин, продукт переробки, боби сої
selection, properties, inhibitors of tripsin and chimotripsin, soybean processed product
Дата публікації: 2008
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 635.655:581.192.7 Тихонов, П. С. Виділення і властивості інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої / П. С. Тихонов // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.180-183.
Короткий огляд (реферат): Наведені дані щодо виділення та вивчення деяких біохімічних властивостей інгібіторів трипсину та хімотрипсину продукту переробки бобів сої.
Data on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.
Опис: Data on isolation and some biochemical characteristics of tripsin and chimotripsin inhibitors of soybean processed product are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/944
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тихонов.pdf299,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.