Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/936
Назва: | БІЛКОВИЙ ОБМІН У КІСТКОВІЙ ТКАНИНІ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ПАРОДОНТИТІ (радіоізотопне дослідження) |
Інші назви: | Тне рrotein metabolism in bone tissue by experimental periodontitis (radiotracer research) |
Автори: | Сукманський, О.І. Подорожна Р.П., Кнава О.Е.,Макаренко О.А. |
Теми: | Ветеринарія пародонтит, білок, мічений гліцин |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 612.015-018-035.56:616.314.17-008.1 Білковий обмін у кістковій тканині при експериментальному пародонтиті (радіоізотопне дослідження) / О.І. Сукманський, Р.П. Подорожна, О.Е. Кнава, О.А. Макаренко // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.45-48. |
Короткий огляд (реферат): | Показано, що при експериментальному пародонтиті у щурів підвищується включення 14С-гліцину в білок звапнілих тканин альвеолярної кістки щелеп, плечової кістки та хвостового хребця, а застосування препарату ізофлавонів сої ЕКСО нормалізує підвищені показники включення міченого гліцину в білок кісток. It is shown, that by experimental periodontitis in rats the incorporation of 14C-glycine in alveolar, humeral and vertebral bone protein is elevated. The soy isoflavone preparation EKSO reduced (normalized) the elevated labelled glycine incorporation in bone tissue protein. |
Опис: | It is shown, that by experimental periodontitis in rats the incorporation of 14C-glycine in alveolar, humeral and vertebral bone protein is elevated. The soy isoflavone preparation EKSO reduced (normalized) the elevated labelled glycine incorporation in bone tissue protein. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/936 |
Розташовується у зібраннях: | Сукманський Олег Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сукманський.pdf | 401,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.