DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/936
Назва: БІЛКОВИЙ ОБМІН У КІСТКОВІЙ ТКАНИНІ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ПАРОДОНТИТІ (радіоізотопне дослідження)
Інші назви: Тне рrotein metabolism in bone tissue by experimental periodontitis (radiotracer research)
Автори: Сукманський, О.І. Подорожна Р.П., Кнава О.Е.,Макаренко О.А.
Теми: Ветеринарія
пародонтит, білок, мічений гліцин
Дата публікації: 2008
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 612.015-018-035.56:616.314.17-008.1 Білковий обмін у кістковій тканині при експериментальному пародонтиті (радіоізотопне дослідження) / О.І. Сукманський, Р.П. Подорожна, О.Е. Кнава, О.А. Макаренко // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.45-48.
Короткий огляд (реферат): Показано, що при експериментальному пародонтиті у щурів підвищується включення 14С-гліцину в білок звапнілих тканин альвеолярної кістки щелеп, плечової кістки та хвостового хребця, а застосування препарату ізофлавонів сої ЕКСО нормалізує підвищені показники включення міченого гліцину в білок кісток.
It is shown, that by experimental periodontitis in rats the incorporation of 14C-glycine in alveolar, humeral and vertebral bone protein is elevated. The soy isoflavone preparation EKSO reduced (normalized) the elevated labelled glycine incorporation in bone tissue protein.
Опис: It is shown, that by experimental periodontitis in rats the incorporation of 14C-glycine in alveolar, humeral and vertebral bone protein is elevated. The soy isoflavone preparation EKSO reduced (normalized) the elevated labelled glycine incorporation in bone tissue protein.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/936
Розташовується у зібраннях:Сукманський Олег Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сукманський.pdf401,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.