DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/925
Назва: ЯКІСНА ОЦІНКА СТАВКОВОЇ РИБИ, ЩО НАДХОДИТЬ В РЕАЛІЗАЦІЮ НА РИНКИ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Інші назви: Качественная оценка прудовой рыбы, которая поступает на рынки юга Украины
Qualitative assessment of pond fish,which go on sale on the markets of south Ukraine
Автори: Оніщенко, О.В.
Онищенко, А.В.
Onischenko, A.
Теми: Ветеринарія
риби, навколишнє середовище, транспортування, харчування
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: УДК 619:614.31:637:639.3:339.1(477.7), ББК П817.3,ОГАУ,ОДАУ Оніщенко, О. В. Якісна оцінка ставкової риби,що надходить в реалізацію на ринки півдня України [Текст] / О. В. Оніщенко // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. Присв. проф.В.М. Жеденову. - С.131-135.
Короткий огляд (реферат): Ступінь бакобсіменіння промислової прісноводної риби залежить від стану навколишнього середовища,способу її лова, транспортування і умов реалізації, а також залежить від виду риби і типу її харчування. Ці дані характеризують якість риби і аргументують впровадження системи контроля якості і безпеки НАССР в рибній промисловості.
Степень бакобсеменения промисловой пресноводной рыбы зависит от состояния окружающей среды, способа лова, транспортировки и условий реализации, а также зависит от вида рыбы и типа её питания. Эти данные характеризуют качество рыбы и аргументируют внедрение системы контроля качества и безопасности НАССР в рыбной промышленности.
Degree bacterium of polution trade freshwaters fishes depend of condition environment, method of fishing, transport and conditions for sale, degree bacterium of polution too depend of species fishes and type of nutritiion. This facts characterize is quality fishes and give reason of introduction system control quality and safety NASSR in fishing industry.
Опис: Degree bacterium of polution trade freshwaters fishes depend of condition environment, method of fishing, transport and conditions for sale, degree bacterium of polution too depend of species fishes and type of nutritiion. This facts characterize is quality fishes and give reason of introduction system control quality and safety NASSR in fishing industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/925
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оніщенко.pdf243,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.