Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Title: | САМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
Other Titles: | Самоконтроль качества и безопасности продукции животноводства Self-control of quality and safety of products of stock raising |
Authors: | Гострик, В.М. Гострик, В.Н. Gostrik, V. |
Keywords: | Ветеринарія самоконтроль, безпека, тваринництво, продукція |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Аграрний вісник Причорномор'я |
Citation: | УДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145. |
Abstract: | Предметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь. Провели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства. Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. |
Description: | Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/911 |
Appears in Collections: | Гострик В.М. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гострик.pdf | 217,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.