DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Title: САМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Other Titles: Самоконтроль качества и безопасности продукции животноводства
Self-control of quality and safety of products of stock raising
Authors: Гострик, В.М.
Гострик, В.Н.
Gostrik, V.
Keywords: Ветеринарія
самоконтроль, безпека, тваринництво, продукція
Issue Date: 2008
Publisher: Аграрний вісник Причорномор'я
Citation: УДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145.
Abstract: Предметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь.
Провели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства.
Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.
Description: Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/911
Appears in Collections:Гострик В.М.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гострик.pdf217,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.