Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гострик, В.М. | - |
dc.contributor.author | Гострик, В.Н. | - |
dc.contributor.author | Gostrik, V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T13:29:14Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T13:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | УДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/911 | - |
dc.description | Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. | ru |
dc.description.abstract | Предметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь. | ru |
dc.description.abstract | Провели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства. | ru |
dc.description.abstract | Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я | ru |
dc.subject | Ветеринарія | ru |
dc.subject | самоконтроль, безпека, тваринництво, продукція | ru |
dc.title | САМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | ru |
dc.title.alternative | Самоконтроль качества и безопасности продукции животноводства | ru |
dc.title.alternative | Self-control of quality and safety of products of stock raising | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Гострик В.М. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гострик.pdf | 217,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.