DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГострик, В.М.-
dc.contributor.authorГострик, В.Н.-
dc.contributor.authorGostrik, V.-
dc.date.accessioned2016-05-25T13:29:14Z-
dc.date.available2016-05-25T13:29:14Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationУДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/911-
dc.descriptionUsing HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.ru
dc.description.abstractПредметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь.ru
dc.description.abstractПровели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства.ru
dc.description.abstractUsing HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'яru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectсамоконтроль, безпека, тваринництво, продукціяru
dc.titleСАМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВАru
dc.title.alternativeСамоконтроль качества и безопасности продукции животноводстваru
dc.title.alternativeSelf-control of quality and safety of products of stock raisingru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Гострик В.М.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гострик.pdf217,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.