Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Назва: | САМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА |
Інші назви: | Самоконтроль качества и безопасности продукции животноводства Self-control of quality and safety of products of stock raising |
Автори: | Гострик, В.М. Гострик, В.Н. Gostrik, V. |
Теми: | Ветеринарія самоконтроль, безпека, тваринництво, продукція |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор'я |
Бібліографічний опис: | УДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145. |
Короткий огляд (реферат): | Предметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь. Провели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства. Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. |
Опис: | Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/911 |
Розташовується у зібраннях: | Гострик В.М. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гострик.pdf | 217,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.