DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/911
Назва: САМОКОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Інші назви: Самоконтроль качества и безопасности продукции животноводства
Self-control of quality and safety of products of stock raising
Автори: Гострик, В.М.
Гострик, В.Н.
Gostrik, V.
Теми: Ветеринарія
самоконтроль, безпека, тваринництво, продукція
Дата публікації: 2008
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я
Бібліографічний опис: УДК 619: 614.3: 637 Гострик, В. М. Самоконтроль якості та безпеки продукції тваринництва / В. М. Гострик // Аграрний вісник Причорномор'я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2008. - Вип.42, Ч.1 : Ветеринарні науки. - С.141-145.
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є система управління безпекою (НАССР) та підвищення якості яловичини, яка отримується в умовах боєнь.
Провели исследования системы управления безопасностью говядины получаемой в условиях бойни. Данный план НАССР рассматривает отрезок цепи производства после приемки живого скота для передзабойного содержания до выпуска в реализацию охлажденной и разобранной на четверти туш. Определены и проанализированы точки контроля на всей цепи производства.
Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.
Опис: Using HACCP (Hazard Analysis Control Critical Points ) – system increases quality of beaf and decreases the risk level for people’s live and health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/911
Розташовується у зібраннях:Гострик В.М.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гострик.pdf217,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.