DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/91
Назва: ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ НИЗЬКОМЕТОКСИЛЬОВАНОГО ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУ
Інші назви: ПРОДУКТЫ ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ НА ОСНОВЕ НИЗКОМЕТОКСИЛИРОВАННОГО ПЕКТИНОВОГО ЭКСТРАКТА
PRODUKTI OF LECHEBNO-PROFILAKTIONS SETTING ON BASIS OF LOWMETOKSILITIONS PECTIN EKSTRAKT
Автори: Москалюк, І. В.
Moskaluk, І.
Теми: Харчова промисловість
пектин, лужний гідроліз, екстракт, в'язкість, драгле утворююча здатність
пектин, щелочной гидролиз, экстракт, вязкость, студнеобразующая способность
pectin, alkaline hydrolysis, extract, viscidity, ability the jelly.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: УДК 664.29:615.32 Москалюк І.В. Продукти лікувально-профілактичного призначення на основі низькометоксильованого пектинового екстракту //Аграрний вісник Причорномор'я:збірник наукових праць /ОДАУ.- Одеса,2010. - Вип.55. – С.145-149.
Короткий огляд (реферат): Розроблено технології виробництва фруктових та овочевих напоїв на основі пектинового екстракту, отриманого з свіжих яблучних вичавок – морквяний, яблучний. Розроблено рецептура фруктових та овочевих напоїв на основі низькометоксильваного пектинового екстракту. Отримано арактеристика фізико-хімічних показників пектинвмістних консервованих напоїв.
Technology of production of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of pectin extract, got from the fresh pressing of apples out – carrot, apple. Compounding of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of lowmetoksilition of pectin extract. Description of physical and chemical indexes of pectin to contain of canned drinks is got.
Опис: Technology of production of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of pectin extract, got from the fresh pressing of apples out – carrot, apple. Compounding of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of lowmetoksilition of pectin extract. Description of physical and chemical indexes of pectin to contain of canned drinks is got.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/91
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
moskaluk.pdf186,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.