DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/91
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскалюк, І. В.-
dc.contributor.authorMoskaluk, І.-
dc.date.accessioned2016-04-01T10:46:03Z-
dc.date.available2016-04-01T10:46:03Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУДК 664.29:615.32 Москалюк І.В. Продукти лікувально-профілактичного призначення на основі низькометоксильованого пектинового екстракту //Аграрний вісник Причорномор'я:збірник наукових праць /ОДАУ.- Одеса,2010. - Вип.55. – С.145-149.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/91-
dc.descriptionTechnology of production of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of pectin extract, got from the fresh pressing of apples out – carrot, apple. Compounding of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of lowmetoksilition of pectin extract. Description of physical and chemical indexes of pectin to contain of canned drinks is got.ru
dc.description.abstractРозроблено технології виробництва фруктових та овочевих напоїв на основі пектинового екстракту, отриманого з свіжих яблучних вичавок – морквяний, яблучний. Розроблено рецептура фруктових та овочевих напоїв на основі низькометоксильваного пектинового екстракту. Отримано арактеристика фізико-хімічних показників пектинвмістних консервованих напоїв.ru
dc.description.abstractTechnology of production of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of pectin extract, got from the fresh pressing of apples out – carrot, apple. Compounding of fruit and vegetable drinks is developed on the basis of lowmetoksilition of pectin extract. Description of physical and chemical indexes of pectin to contain of canned drinks is got.ru
dc.language.isoukru
dc.subjectХарчова промисловістьru
dc.subjectпектин, лужний гідроліз, екстракт, в'язкість, драгле утворююча здатністьru
dc.subjectпектин, щелочной гидролиз, экстракт, вязкость, студнеобразующая способностьru
dc.subjectpectin, alkaline hydrolysis, extract, viscidity, ability the jelly.ru
dc.titleПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ НИЗЬКОМЕТОКСИЛЬОВАНОГО ПЕКТИНОВОГО ЕКСТРАКТУru
dc.title.alternativeПРОДУКТЫ ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ НА ОСНОВЕ НИЗКОМЕТОКСИЛИРОВАННОГО ПЕКТИНОВОГО ЭКСТРАКТАru
dc.title.alternativePRODUKTI OF LECHEBNO-PROFILAKTIONS SETTING ON BASIS OF LOWMETOKSILITIONS PECTIN EKSTRAKTru
Розташовується у зібраннях:Москалюк Інна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
moskaluk.pdf186,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.