Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/889
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білянська, О.В. | - |
dc.contributor.author | Белянская, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Belyanskaya, O. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T09:21:08Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T09:21:08Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | ББК П817.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5 Білянська, О. В. Якість м'яса курей залежно від напрямку продуктивності [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.14-17. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/889 | - |
dc.description | It is established, that meat of broilers chicken corresponds to quality index and biological value index of stock-breeding production kind. Meat of hen doesn't correspond quality index. The biological and food value of hen's meat isn't high. | ru |
dc.description.abstract | Досліджено хімічний склад та біологічна цінність м'яса курей м'ясного та несучого напрямку. Встановлено, що м'ясо курей м'ясного напрямку має більш високу харчову та біологічну цінність | ru |
dc.description.abstract | Установлено, что мясо цыплят бройлеров соответствует показателям качества и биологической ценности этого вида продукции животноводства, а мясо кур – нет. Его пищевая и биологическая ценность ниже | ru |
dc.description.abstract | It is established, that meat of broilers chicken corresponds to quality index and biological value index of stock-breeding production kind. Meat of hen doesn't correspond quality index. The biological and food value of hen's meat isn't high. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43 | ru |
dc.subject | Птахівництво | ru |
dc.subject | хімічний склад та біологічна цінність м'яса курей, напрямок продуктивності | ru |
dc.subject | химический состав и биологическая ценность мяса кур, направление производительности | ru |
dc.subject | meat of broilers chicken, quality index, biological value index, stock-breeding production | ru |
dc.title | ЯКІСТЬ М'ЯСА КУРЕЙ, В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІ | ru |
dc.title.alternative | Качество мяса кур в зависимости от направления продуктивности | ru |
dc.title.alternative | Quality of meat of hens in dependence on a direction of efficiency | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білянська.pdf | 255,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.