DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/889
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілянська, О.В.-
dc.contributor.authorБелянская, Е.В.-
dc.contributor.authorBelyanskaya, O.-
dc.date.accessioned2016-05-25T09:21:08Z-
dc.date.available2016-05-25T09:21:08Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationББК П817.1; УДК: 619:614.31:637.5:636.5 Білянська, О. В. Якість м'яса курей залежно від напрямку продуктивності [Текст] / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : Збірник наукових праць. - Одеса, 2008. - Вип.43 : Сільськогосподарські та біологічні науки. - С.14-17.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/889-
dc.descriptionIt is established, that meat of broilers chicken corresponds to quality index and biological value index of stock-breeding production kind. Meat of hen doesn't correspond quality index. The biological and food value of hen's meat isn't high.ru
dc.description.abstractДосліджено хімічний склад та біологічна цінність м'яса курей м'ясного та несучого напрямку. Встановлено, що м'ясо курей м'ясного напрямку має більш високу харчову та біологічну цінністьru
dc.description.abstractУстановлено, что мясо цыплят бройлеров соответствует показателям качества и биологической ценности этого вида продукции животноводства, а мясо кур – нет. Его пищевая и биологическая ценность нижеru
dc.description.abstractIt is established, that meat of broilers chicken corresponds to quality index and biological value index of stock-breeding production kind. Meat of hen doesn't correspond quality index. The biological and food value of hen's meat isn't high.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор'я: зб.наук.праць, №43ru
dc.subjectПтахівництвоru
dc.subjectхімічний склад та біологічна цінність м'яса курей, напрямок продуктивностіru
dc.subjectхимический состав и биологическая ценность мяса кур, направление производительностиru
dc.subjectmeat of broilers chicken, quality index, biological value index, stock-breeding productionru
dc.titleЯКІСТЬ М'ЯСА КУРЕЙ, В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД НАПРЯМКУ ПРОДУКТИВНОСТІru
dc.title.alternativeКачество мяса кур в зависимости от направления продуктивностиru
dc.title.alternativeQuality of meat of hens in dependence on a direction of efficiencyru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білянська.pdf255,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.