Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/854
Назва: | ВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ |
Інші назви: | Влияние добавки с отходов птицеперерабатывающих предприятий на продуктивность цыплят-бройлеров Influence upon production by chickens-broilers of additive which was made from meat, bones and fuzz of the bird’s |
Автори: | Коренєва, Ж.Б. Гострик, В.М. Коренева, Ж.Б. Гострик, В.М. Koreneva, Zh. Hostrik, V. |
Теми: | Ветеринарія курчата, продуктивність |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина": науково-методичний журнал. - 2009. - N6. |
Бібліографічний опис: | УДК 636.52/58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив домішки з відходів птахопереробних підприємств на продуктивність курчат-бройлерів: научное издание / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2009. - N6. - С. 68-69. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна(МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на продуктивність. Статья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на продуктивность цыплят-бройлеров. The article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе. |
Опис: | The article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/854 |
Розташовується у зібраннях: | Коренєва Жанна Борисівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
09kzbpkb.pdf | 149,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.