DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоренєва, Ж.Б.-
dc.contributor.authorГострик, В.М.-
dc.contributor.authorКоренева, Ж.Б.-
dc.contributor.authorГострик, В.М.-
dc.contributor.authorKoreneva, Zh.-
dc.contributor.authorHostrik, V.-
dc.date.accessioned2016-05-23T07:46:21Z-
dc.date.available2016-05-23T07:46:21Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationУДК 636.52/58.085.16 Коренєва, Ж. Б. Вплив домішки з відходів птахопереробних підприємств на продуктивність курчат-бройлерів: научное издание / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2009. - N6. - С. 68-69.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/854-
dc.descriptionThe article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе.ru
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню впливу м’ясо-кістково-пір’яного борошна(МКПБ) на організм курчат-бройлерів. Доведено позитивний вплив на продуктивність.ru
dc.description.abstractСтатья посвящена изучению влияния мясо-костно-перьевой муки на организм цыплят-бройлеров. Доказано положительное влияние на продуктивность цыплят-бройлеров.ru
dc.description.abstractThe article is dedicated to study of the influence of flour of the meat, bones and fuzz on chickens-broilers. It is Proved her positive influencе.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherВісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина": науково-методичний журнал. - 2009. - N6.ru
dc.subjectВетеринаріяru
dc.subjectкурчата, продуктивністьru
dc.titleВПЛИВ ДОМІШКИ З ВІДХОДІВ ПТАХОПЕРЕ РОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВru
dc.title.alternativeВлияние добавки с отходов птицеперерабатывающих предприятий на продуктивность цыплят-бройлеровru
dc.title.alternativeInfluence upon production by chickens-broilers of additive which was made from meat, bones and fuzz of the bird’sru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
09kzbpkb.pdf149,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.