DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/759
Title: ФОРМУВАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: монографія
Authors: Бахчиванжи Л.А., Добрянська Н.А.
Лопотан Л.В., Малярчук Т.А.
Keywords: Економіка агропідприємств
потенціал аграрних підприємств, підвищення ефективності, сільськогосподарський виробничий кооператив, акціонерне товариство
Issue Date: 2012
Publisher: Одеса: ВА "АСПЕКТ"
Citation: УДК 330.322:331.582.003.13:631.145 :( 0.81) Формування трудового потенціалу аграрних підприємств та підвищення ефективності його використання: монографія / Л.А. Бахчиванжи, H.A. Добрянська, Л.В. Лопотан, Т.А. Малярчук. - Одеса: ВА "АСПЕКТ", 2012. - 124 с.
Abstract: У монографії узагальнено теоретичні засади формування та використання трудового потенціалу аграрних підприємств. Здійснено оцінку трудового потенціалу та виявлено основні фактори його раціонального використання на прикладі великотоварних підприємств Татарбунарського району Одеської області. Визначено перспективи підвищення ефективності використання трудового потенціалу сільськогосподарського виробничого кооперативу та акціонерного товариства.
Description: Видання розраховане на науковців, аспірантів, студентів, що цікавляться проблемами формування і використання трудового потенціалу аграрних підприємств.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/759
Appears in Collections:МОНОГРАФІЇ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бахчиванжи, реферат.pdf249,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.