
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/759
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бахчиванжи Л.А., Добрянська Н.А. | - |
dc.contributor.author | Лопотан Л.В., Малярчук Т.А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-12T08:28:34Z | - |
dc.date.available | 2016-05-12T08:28:34Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | УДК 330.322:331.582.003.13:631.145 :( 0.81) Формування трудового потенціалу аграрних підприємств та підвищення ефективності його використання: монографія / Л.А. Бахчиванжи, H.A. Добрянська, Л.В. Лопотан, Т.А. Малярчук. - Одеса: ВА "АСПЕКТ", 2012. - 124 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/759 | - |
dc.description | Видання розраховане на науковців, аспірантів, студентів, що цікавляться проблемами формування і використання трудового потенціалу аграрних підприємств. | ru |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено теоретичні засади формування та використання трудового потенціалу аграрних підприємств. Здійснено оцінку трудового потенціалу та виявлено основні фактори його раціонального використання на прикладі великотоварних підприємств Татарбунарського району Одеської області. Визначено перспективи підвищення ефективності використання трудового потенціалу сільськогосподарського виробничого кооперативу та акціонерного товариства. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеса: ВА "АСПЕКТ" | ru |
dc.subject | Економіка агропідприємств | ru |
dc.subject | потенціал аграрних підприємств, підвищення ефективності, сільськогосподарський виробничий кооператив, акціонерне товариство | ru |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: монографія | ru |
dc.type | Book | ru |
Appears in Collections: | МОНОГРАФІЇ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бахчиванжи, реферат.pdf | 249,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.