Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/759
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бахчиванжи Л.А., Добрянська Н.А. | - |
dc.contributor.author | Лопотан Л.В., Малярчук Т.А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-12T08:28:34Z | - |
dc.date.available | 2016-05-12T08:28:34Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | УДК 330.322:331.582.003.13:631.145 :( 0.81) Формування трудового потенціалу аграрних підприємств та підвищення ефективності його використання: монографія / Л.А. Бахчиванжи, H.A. Добрянська, Л.В. Лопотан, Т.А. Малярчук. - Одеса: ВА "АСПЕКТ", 2012. - 124 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/759 | - |
dc.description | Видання розраховане на науковців, аспірантів, студентів, що цікавляться проблемами формування і використання трудового потенціалу аграрних підприємств. | ru |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено теоретичні засади формування та використання трудового потенціалу аграрних підприємств. Здійснено оцінку трудового потенціалу та виявлено основні фактори його раціонального використання на прикладі великотоварних підприємств Татарбунарського району Одеської області. Визначено перспективи підвищення ефективності використання трудового потенціалу сільськогосподарського виробничого кооперативу та акціонерного товариства. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеса: ВА "АСПЕКТ" | ru |
dc.subject | Економіка агропідприємств | ru |
dc.subject | потенціал аграрних підприємств, підвищення ефективності, сільськогосподарський виробничий кооператив, акціонерне товариство | ru |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ: монографія | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | МОНОГРАФІЇ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бахчиванжи, реферат.pdf | 249,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.