Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/751
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карунський, О.Й. | - |
dc.contributor.author | Горохова, Я.О. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-11T08:17:25Z | - |
dc.date.available | 2016-05-11T08:17:25Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | УДК 634.4.084/087 Карунський О.Й. Додавання глутамінової кислоти до раціону та її вплив на перетравність поживних речовин корму і продуктивності свиней / О.Й. Карунський, Я.О. Горохова //Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - №2. - 2015. - С.110-114. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/751 | - |
dc.description.abstract | Введення глутамінової кислоти до раціону свиней справило позитивний вплив на тенденції перетравності і засвоєння поживних речовин. В дослідній групі спостерігається підвищення перетравності за всіма показниками поживності. Порівняно з тваринами контрольної групи, перетравність корму підвищувалась в середньому на 2,4 – протеїну на 3,0; жиру – 9,9; сирої клітковини – 3,6 і БЕР на 1,5 %. При цьому середньодобовий приріст в контрольній групі становить 463,6 г, а в дослідній – 545,0 г. Витрати кормів на 1 кг приросту живої маси в дослідній групи були на 5,8 % менше порівняно з тваринами контрольної групи. Проведені дослідження дають можливість побачити збільшення приросту живої маси і зниження витрат корму на одиницю продукції. Використання основного раціону свиней з додаванням глутамінової кислоти в кількості 2 г за добу на 1 голову, покращило перетравність поживних речовин корму та дозволило отримати 68 кг додаткової продукції на суму 4426,5 гривень. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, №2, 2015 | ru |
dc.subject | свині, глутамінова кислота, раціон, повноцінна годівля, збалансована годівля, перетравність речовин | ru |
dc.subject | свиньи, глутаминовая кислота, рацион, полноценное кормление, сбалансированное кормление, переваримость веществ | ru |
dc.title | ДОДАВАННЯ ГЛУТАМІНОВОЇ КИСЛОТИ ДО РАЦІОНУ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КОРМУ І ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ | ru |
dc.title.alternative | Добавление глутаминовой кислоты к рациону и ее влияние на переваримость питательных веществ корма и продуктивность свиней | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Карунський Олексій Йосипович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015_2_karunskyy_ua.pdf | 286,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.