DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/749
Назва: ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ ІНВЕСТИЦІЙ ВИНОГРАДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Автори: Стоянова-Коваль, С. С.
Попович, В. В.
Теми: Економіка
інвестиції, витрати, облік, обліково-аналітичні системи, управлінський облік, методологія
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеса: «Атлант»
Бібліографічний опис: УДК 330.322.2:634.8 Стоянова-Коваль Світлана Савівна. Організація обліку і контролю інвестицій виноградарських підприємств [Монографія] / С.С. Стоянова-Коваль, В.В. Попович; – Одеса: Издат. «Атлант», 2014. – 216 с.
Короткий огляд (реферат): Монографію присвячено питанням обліку інвестиційних витрат у виноградарсько- виноробних підприємствах. Досліджено теоретичну сутність обліку інвестицій та вплив трансформації економіки на його розвиток, оцінка стану обліку інвестицій у галузі виноградарства. Перераховано основні елементи структури вертикально-інтегрованої компанії та облікова підсистема моделі виноробного підприємства, що складається з обліково-аналітичної системи, блоку внутрішнього аудита, блоку аналізу господарської діяльності. Висвітлені розроблені пропозиції, щодо удосконалено положення про облікову політику підприємств та впровадження реєстру обліку трансакційних витрат в системі управлінського обліку в компаніях з вертикально-інтегрованими процесами відтворення в галузях виноградарства і виноробства, а також пропозиції щодо вдосконалювання обліково-аналітичної системи на основі використання методології управління проектами та сучасного програмного забезпечення.
Опис: Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/749
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація обліку-реферат.pdf325,48 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.