DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/749
Title: ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ ІНВЕСТИЦІЙ ВИНОГРАДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Authors: Стоянова-Коваль, С. С.
Попович, В. В.
Keywords: Економіка
інвестиції, витрати, облік, обліково-аналітичні системи, управлінський облік, методологія
Issue Date: 2014
Publisher: Одеса: «Атлант»
Citation: УДК 330.322.2:634.8 Стоянова-Коваль Світлана Савівна. Організація обліку і контролю інвестицій виноградарських підприємств [Монографія] / С.С. Стоянова-Коваль, В.В. Попович; – Одеса: Издат. «Атлант», 2014. – 216 с.
Abstract: Монографію присвячено питанням обліку інвестиційних витрат у виноградарсько- виноробних підприємствах. Досліджено теоретичну сутність обліку інвестицій та вплив трансформації економіки на його розвиток, оцінка стану обліку інвестицій у галузі виноградарства. Перераховано основні елементи структури вертикально-інтегрованої компанії та облікова підсистема моделі виноробного підприємства, що складається з обліково-аналітичної системи, блоку внутрішнього аудита, блоку аналізу господарської діяльності. Висвітлені розроблені пропозиції, щодо удосконалено положення про облікову політику підприємств та впровадження реєстру обліку трансакційних витрат в системі управлінського обліку в компаніях з вертикально-інтегрованими процесами відтворення в галузях виноградарства і виноробства, а також пропозиції щодо вдосконалювання обліково-аналітичної системи на основі використання методології управління проектами та сучасного програмного забезпечення.
Description: Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/749
Appears in Collections:МОНОГРАФІЇ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Організація обліку-реферат.pdf325,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.