DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА: навчальний посібник
Authors: Агапова, Є.М.
Хамід, К.О.
Ткаченко, І.Є.
Keywords: Бджільництво
виробництво меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину, технології
Issue Date: 2015
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 638. 1. Агапова Є.М. Технологія продуктів бджільництва: навч.посібн. / Є.М. Агапова, К.О.Хамід, І.Є.Ткаченко. - нове видання, 2015. - 94 с. (реферат)
Abstract: У навчальному посібнику розглянуті питання технології виробництва меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину та інших додаткових продуктів бджільництва. Окрему увагу надано використанню продуктів бджільництва в домашніх умовах. Призначений для студентів факультету ТВППТ та АІ, а також може бути корисним для фахівців відповідних напрямків у господарствах усіх форм власності.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/625
Appears in Collections:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА.pdf276,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.