Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Агапова, Є.М. | - |
dc.contributor.author | Хамід, К.О. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, І.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T13:03:16Z | - |
dc.date.available | 2016-04-28T13:03:16Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | УДК 638. 1. Агапова Є.М. Технологія продуктів бджільництва: навч.посібн. / Є.М. Агапова, К.О.Хамід, І.Є.Ткаченко. - нове видання, 2015. - 94 с. (реферат) | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/625 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розглянуті питання технології виробництва меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину та інших додаткових продуктів бджільництва. Окрему увагу надано використанню продуктів бджільництва в домашніх умовах. Призначений для студентів факультету ТВППТ та АІ, а також може бути корисним для фахівців відповідних напрямків у господарствах усіх форм власності. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | Бджільництво | ru |
dc.subject | виробництво меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину, технології | ru |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА: навчальний посібник | ru |
dc.type | Book | ru |
Розташовується у зібраннях: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА.pdf | 276,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.