DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАгапова, Є.М.-
dc.contributor.authorХамід, К.О.-
dc.contributor.authorТкаченко, І.Є.-
dc.date.accessioned2016-04-28T13:03:16Z-
dc.date.available2016-04-28T13:03:16Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК 638. 1. Агапова Є.М. Технологія продуктів бджільництва: навч.посібн. / Є.М. Агапова, К.О.Хамід, І.Є.Ткаченко. - нове видання, 2015. - 94 с. (реферат)ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/625-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуті питання технології виробництва меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину та інших додаткових продуктів бджільництва. Окрему увагу надано використанню продуктів бджільництва в домашніх умовах. Призначений для студентів факультету ТВППТ та АІ, а також може бути корисним для фахівців відповідних напрямків у господарствах усіх форм власності.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectБджільництвоru
dc.subjectвиробництво меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину, технологіїru
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА: навчальний посібникru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА.pdf276,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.