Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА: навчальний посібник |
Автори: | Агапова, Є.М. Хамід, К.О. Ткаченко, І.Є. |
Теми: | Бджільництво виробництво меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину, технології |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 638. 1. Агапова Є.М. Технологія продуктів бджільництва: навч.посібн. / Є.М. Агапова, К.О.Хамід, І.Є.Ткаченко. - нове видання, 2015. - 94 с. (реферат) |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику розглянуті питання технології виробництва меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину та інших додаткових продуктів бджільництва. Окрему увагу надано використанню продуктів бджільництва в домашніх умовах. Призначений для студентів факультету ТВППТ та АІ, а також може бути корисним для фахівців відповідних напрямків у господарствах усіх форм власності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/625 |
Розташовується у зібраннях: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА.pdf | 276,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.