DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/625
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА: навчальний посібник
Автори: Агапова, Є.М.
Хамід, К.О.
Ткаченко, І.Є.
Теми: Бджільництво
виробництво меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину, технології
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 638. 1. Агапова Є.М. Технологія продуктів бджільництва: навч.посібн. / Є.М. Агапова, К.О.Хамід, І.Є.Ткаченко. - нове видання, 2015. - 94 с. (реферат)
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуті питання технології виробництва меду, воску, прополісу, квіткового пилку, маточного молочка, апітоксину та інших додаткових продуктів бджільництва. Окрему увагу надано використанню продуктів бджільництва в домашніх умовах. Призначений для студентів факультету ТВППТ та АІ, а також може бути корисним для фахівців відповідних напрямків у господарствах усіх форм власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/625
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ БДЖІЛЬНИЦТВА.pdf276,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.