DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
Назва: BASIC PROCESSES IN THE PRODUCTION OF VEGETABLE OILS
Автори: Osadchuk, P.
Vitkovskiy, Y.
Теми: extracting, by mass, experiment, factor, diffusion.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2014. - Вип. 74.
Бібліографічний опис: UDC 629.114.2 Osadchuk P.I. Basic processes in the production of vegetable oils / Osadchuk P.I., Vitkovskiy Y.O. //Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2014. - Вип. 74.
Короткий огляд (реферат): In recent decades, especially in recent years, development has received widespread theory of the processes of chemical and food technology. Perhaps this can be explained by the fact that this discipline combines the possibility of broad scientific generalizations to the proximity to engineering practice.
Опис: In recent decades, especially in recent years, development has received widespread theory of the processes of chemical and food technology. Perhaps this can be explained by the fact that this discipline combines the possibility of broad scientific generalizations to the proximity to engineering practice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/599
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osadchu_na_angl_yazike.pdf18,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.