Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Osadchuk, P. | - |
dc.contributor.author | Vitkovskiy, Y. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-28T05:12:36Z | - |
dc.date.available | 2016-04-28T05:12:36Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | UDC 629.114.2 Osadchuk P.I. Basic processes in the production of vegetable oils / Osadchuk P.I., Vitkovskiy Y.O. //Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2014. - Вип. 74. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/599 | - |
dc.description | In recent decades, especially in recent years, development has received widespread theory of the processes of chemical and food technology. Perhaps this can be explained by the fact that this discipline combines the possibility of broad scientific generalizations to the proximity to engineering practice. | ru |
dc.description.abstract | In recent decades, especially in recent years, development has received widespread theory of the processes of chemical and food technology. Perhaps this can be explained by the fact that this discipline combines the possibility of broad scientific generalizations to the proximity to engineering practice. | ru |
dc.language.iso | en | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор'я. Технічні науки. - 2014. - Вип. 74. | ru |
dc.subject | extracting, by mass, experiment, factor, diffusion. | ru |
dc.title | BASIC PROCESSES IN THE PRODUCTION OF VEGETABLE OILS | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osadchu_na_angl_yazike.pdf | 18,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.