Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/58
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білянська, О.В. | - |
dc.contributor.author | Билянская, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Bilyanska, E. | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-30T12:26:39Z | - |
dc.date.available | 2016-03-30T12:26:39Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619.614.31:637.5:636.5:338.5 Білянська, О. В. М'ясні показники тушок курей, що реалізуються на ринках / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2010. - Вип.54 : Сільськогосподарські науки. - С.7-11. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/58 | - |
dc.description | Smoked diseases, in particular, the defeats of liver, peritonitis and leucosis, reduce the meat indexes of carcasses smoked: the for slaughter output of meat goes down on 30,-11,5%, carcasses Ι categories on 8,0-40,0%, maintenance of muscle fabric on 2,3-4,4%, output of edible parts of carcass on 3,1-8,6%, correlation of edible parts to un edible on 0,3-0,5%, depending on a disease. | ru |
dc.description.abstract | Захворювання курей, зокрема, ураження печінки, перитоніт і лейкоз, знижують м'ясні показники тушок курей: знижується забійний вихід м’яса на 3,0-11,5%, тушок Ι категорії на 8,6-40,0%, вміст м’язової тканини на 2,3-4,4%, вихід їстівних частин тушки на 3,1-8,6%, відношення їстівних частин до неїстівних на 0,3-0,5%, залежно від захворювання. | ru |
dc.description.abstract | Заболевания кур, в частности, поражения печени, перитонит и лейкоз, снижают мясные показатели тушек кур: снижается убойный выход мяса на 30,-11,5%, тушек Ι категории на 8,0-40,0%, содержание мышечной ткани на 2,3-4,4%, выход съедобных частей тушки на 3,1-8,6%, соотношение съедобных частей к несъедобным на 0,3-0,5%, в зависимости от заболевания. | ru |
dc.description.abstract | Smoked diseases, in particular, the defeats of liver, peritonitis and leucosis, reduce the meat indexes of carcasses smoked: the for slaughter output of meat goes down on 30,-11,5%, carcasses Ι categories on 8,0-40,0%, maintenance of muscle fabric on 2,3-4,4%, output of edible parts of carcass on 3,1-8,6%, correlation of edible parts to un edible on 0,3-0,5%, depending on a disease. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор’я | ru |
dc.relation.ispartofseries | 54; | - |
dc.subject | Експертиза м'яса | ru |
dc.subject | тушки курей, ураження печінки, перитоніт, лейкоз, м’ясні показники | ru |
dc.subject | тушки кур, поражения печени, перитонит, лейкоз, мясные показатели | ru |
dc.subject | smoked carcasses, defeats of liver, peritonitis, leucosis, meat indexes | ru |
dc.title | М'ЯСНІ ПОКАЗНИКИ ТУШОК КУРЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА РИНКАХ | ru |
dc.title.alternative | Мясные показатели тушек кур, реализуемых на рынках | ru |
dc.title.alternative | Smoked the meat indexes of carcasses, realized on markets | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bilyansk.pdf | 565,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.