DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/58
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілянська, О.В.-
dc.contributor.authorБилянская, Е.В.-
dc.contributor.authorBilyanska, E.-
dc.date.accessioned2016-03-30T12:26:39Z-
dc.date.available2016-03-30T12:26:39Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУДК: 619.614.31:637.5:636.5:338.5 Білянська, О. В. М'ясні показники тушок курей, що реалізуються на ринках / О. В. Білянська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць / ОДАУ. - Одеса, 2010. - Вип.54 : Сільськогосподарські науки. - С.7-11.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/58-
dc.descriptionSmoked diseases, in particular, the defeats of liver, peritonitis and leucosis, reduce the meat indexes of carcasses smoked: the for slaughter output of meat goes down on 30,-11,5%, carcasses Ι categories on 8,0-40,0%, maintenance of muscle fabric on 2,3-4,4%, output of edible parts of carcass on 3,1-8,6%, correlation of edible parts to un edible on 0,3-0,5%, depending on a disease.ru
dc.description.abstractЗахворювання курей, зокрема, ураження печінки, перитоніт і лейкоз, знижують м'ясні показники тушок курей: знижується забійний вихід м’яса на 3,0-11,5%, тушок Ι категорії на 8,6-40,0%, вміст м’язової тканини на 2,3-4,4%, вихід їстівних частин тушки на 3,1-8,6%, відношення їстівних частин до неїстівних на 0,3-0,5%, залежно від захворювання.ru
dc.description.abstractЗаболевания кур, в частности, поражения печени, перитонит и лейкоз, снижают мясные показатели тушек кур: снижается убойный выход мяса на 30,-11,5%, тушек Ι категории на 8,0-40,0%, содержание мышечной ткани на 2,3-4,4%, выход съедобных частей тушки на 3,1-8,6%, соотношение съедобных частей к несъедобным на 0,3-0,5%, в зависимости от заболевания.ru
dc.description.abstractSmoked diseases, in particular, the defeats of liver, peritonitis and leucosis, reduce the meat indexes of carcasses smoked: the for slaughter output of meat goes down on 30,-11,5%, carcasses Ι categories on 8,0-40,0%, maintenance of muscle fabric on 2,3-4,4%, output of edible parts of carcass on 3,1-8,6%, correlation of edible parts to un edible on 0,3-0,5%, depending on a disease.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’яru
dc.relation.ispartofseries54;-
dc.subjectЕкспертиза м'ясаru
dc.subjectтушки курей, ураження печінки, перитоніт, лейкоз, м’ясні показникиru
dc.subjectтушки кур, поражения печени, перитонит, лейкоз, мясные показателиru
dc.subjectsmoked carcasses, defeats of liver, peritonitis, leucosis, meat indexesru
dc.titleМ'ЯСНІ ПОКАЗНИКИ ТУШОК КУРЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА РИНКАХru
dc.title.alternativeМясные показатели тушек кур, реализуемых на рынкахru
dc.title.alternativeSmoked the meat indexes of carcasses, realized on marketsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bilyansk.pdf565,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.