Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738| Назва: | Агробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Автори: | Цуркан П. |
| Теми: | агробіологічна оцінка, столовий виноград, селекція, ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Цуркан П. Агробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник : к. с.-г. н. доц. Ю. Савчук / ОДАУ. Одеса, 2025. 89 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є вивчення перспективних нових селекційних форм столового винограду 58-45-20 та 62-12-86 у порівнянні з контрольним сортом Кардишах селекції ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» з метою визначення їх продуктивності, біологічних особливостей та перспектив використання у виробничих насадженнях. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Квал_робота_Цуркан Петро.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.