DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦуркан П.-
dc.date.accessioned2025-12-19T10:44:56Z-
dc.date.available2025-12-19T10:44:56Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЦуркан П. Агробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник : к. с.-г. н. доц. Ю. Савчук / ОДАУ. Одеса, 2025. 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є вивчення перспективних нових селекційних форм столового винограду 58-45-20 та 62-12-86 у порівнянні з контрольним сортом Кардишах селекції ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» з метою визначення їх продуктивності, біологічних особливостей та перспектив використання у виробничих насадженнях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectагробіологічна оцінка, столовий виноград, селекція, ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова»uk_UA
dc.titleАгробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Квал_робота_Цуркан Петро.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.