Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Цуркан П. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T10:44:56Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T10:44:56Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Цуркан П. Агробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство». Науковий керівник : к. с.-г. н. доц. Ю. Савчук / ОДАУ. Одеса, 2025. 89 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5738 | - |
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є вивчення перспективних нових селекційних форм столового винограду 58-45-20 та 62-12-86 у порівнянні з контрольним сортом Кардишах селекції ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» з метою визначення їх продуктивності, біологічних особливостей та перспектив використання у виробничих насадженнях. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | агробіологічна оцінка, столовий виноград, селекція, ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» | uk_UA |
| dc.title | Агробіологічна оцінка нових форм столового винограду селекції ННЦ «ІВІВ ім. В.Є. Таїрова» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Квал_робота_Цуркан Петро.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.