Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730| Назва: | Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Автори: | Чижевський С. |
| Теми: | технології виробництва, свинина, товарний свинокомплекс ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Чижевський С. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент Т. Пушкар / ОДАУ. Одеса, 2025. 75 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – проведення поточного аналізу технології виробництва свинини та визначення шляхів покращеня технологічного процесу виробництва свинини в умовах свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Одеської області. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чижевський С_2025.pdf | 2,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.