DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Назва: Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Чижевський С.
Теми: технології виробництва, свинина, товарний свинокомплекс ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Чижевський С. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент Т. Пушкар / ОДАУ. Одеса, 2025. 75 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – проведення поточного аналізу технології виробництва свинини та визначення шляхів покращеня технологічного процесу виробництва свинини в умовах свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Одеської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чижевський С_2025.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.