Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Чижевський С. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T10:00:17Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T10:00:17Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Чижевський С. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент Т. Пушкар / ОДАУ. Одеса, 2025. 75 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730 | - |
| dc.description.abstract | Мета роботи – проведення поточного аналізу технології виробництва свинини та визначення шляхів покращеня технологічного процесу виробництва свинини в умовах свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Одеської області. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | технології виробництва, свинина, товарний свинокомплекс ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Чижевський С_2025.pdf | 2,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.