DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧижевський С.-
dc.date.accessioned2025-12-19T10:00:17Z-
dc.date.available2025-12-19T10:00:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЧижевський С. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент Т. Пушкар / ОДАУ. Одеса, 2025. 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730-
dc.description.abstractМета роботи – проведення поточного аналізу технології виробництва свинини та визначення шляхів покращеня технологічного процесу виробництва свинини в умовах свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Одеської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнології виробництва, свинина, товарний свинокомплекс ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива»uk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва свинини в умовах товарного свинокомплексу ТОВ «Агрофірми «Хлібна Нива» Подільського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чижевський С_2025.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.