Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729| Назва: | Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Автори: | Фурсов Є. |
| Теми: | кури, нормована годівля, комбікорм, аналіз, структура, добавки, продуктивність |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Фурсов Є. Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент О. Безалтична / ОДАУ. Одеса, 2025. 69 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: кури – несучки, добавки, комбікорми. Мета роботи: удосконалити технологію годівлі курей в умовах приватного сільськогосподарського підприємства та визначити економічну ефективність їх утримання. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ФУРСОВ ЄВГЕН.pdf | 858,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.