DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729
Назва: Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Фурсов Є.
Теми: кури, нормована годівля, комбікорм, аналіз, структура, добавки, продуктивність
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Фурсов Є. Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент О. Безалтична / ОДАУ. Одеса, 2025. 69 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: кури – несучки, добавки, комбікорми. Мета роботи: удосконалити технологію годівлі курей в умовах приватного сільськогосподарського підприємства та визначити економічну ефективність їх утримання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФУРСОВ ЄВГЕН.pdf858,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.