Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Фурсов Є. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-19T09:56:16Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-19T09:56:16Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Фурсов Є. Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент О. Безалтична / ОДАУ. Одеса, 2025. 69 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: кури – несучки, добавки, комбікорми. Мета роботи: удосконалити технологію годівлі курей в умовах приватного сільськогосподарського підприємства та визначити економічну ефективність їх утримання. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | кури, нормована годівля, комбікорм, аналіз, структура, добавки, продуктивність | uk_UA |
| dc.title | Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ФУРСОВ ЄВГЕН.pdf | 858,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.