DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФурсов Є.-
dc.date.accessioned2025-12-19T09:56:16Z-
dc.date.available2025-12-19T09:56:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФурсов Є. Удосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Науковий керівник : к. с.-г. н., доцент О. Безалтична / ОДАУ. Одеса, 2025. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5729-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: кури – несучки, добавки, комбікорми. Мета роботи: удосконалити технологію годівлі курей в умовах приватного сільськогосподарського підприємства та визначити економічну ефективність їх утримання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкури, нормована годівля, комбікорм, аналіз, структура, добавки, продуктивністьuk_UA
dc.titleУдосконалення технології годівлі курей яєчного напрямку продуктивості кросу « Шевер» в умовах ТОВ «Жарада» Біляївського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Навчально-наукового інституту біотехнології та аквакультури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФУРСОВ ЄВГЕН.pdf858,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.