Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5722| Назва: | Агробіологічне обгрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Автори: | Харчук М. |
| Теми: | соняшник кондитерський, щільність агроценозу, продуктивність, якість насіння |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Харчук М. Агробіологічне обгрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія». Науковий керівник : к. с.-г. наук, ас. І. Дядько / ОДАУ. Одеса, 2025. 70 с. |
| Короткий огляд (реферат): | У роботі досліджено вплив різної щільності агрофітоценозу соняшнику кондитерського від 20 до 40 тис. рослин на 1 га на його продуктивність. Наведено про зміни, що зміни відбуваються із забур'яненості посівів, запасами вологи в грунті, площею листової поверхні, рівнем урожаю та його якості, економічною ефективністю вирощування соняшнику кондитерського в досліді. Встановлено, що найбільший урожай насіння соняшнику кондитерського, був отриманий в досліді в умовах 2024-2025 сільськогосподарського року у варіанті із щільністю його агроценозу з густотою стояння у 20 тис. рослин на 1га — 2,92т/га. або на 17.7% більше урожаю насіння в контрольному варіанті, з найменшою собівартістю (526.3 грн ц), найбільшим валовим прибутком (48.87 тис. грн га) та найвищою рентабельністю виробництва (318.0%). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5722 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кваліфікаційная робота Харчук М..pdf | 617,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.