Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5722Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Харчук М. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T13:42:38Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T13:42:38Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Харчук М. Агробіологічне обгрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія». Науковий керівник : к. с.-г. наук, ас. І. Дядько / ОДАУ. Одеса, 2025. 70 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5722 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджено вплив різної щільності агрофітоценозу соняшнику кондитерського від 20 до 40 тис. рослин на 1 га на його продуктивність. Наведено про зміни, що зміни відбуваються із забур'яненості посівів, запасами вологи в грунті, площею листової поверхні, рівнем урожаю та його якості, економічною ефективністю вирощування соняшнику кондитерського в досліді. Встановлено, що найбільший урожай насіння соняшнику кондитерського, був отриманий в досліді в умовах 2024-2025 сільськогосподарського року у варіанті із щільністю його агроценозу з густотою стояння у 20 тис. рослин на 1га — 2,92т/га. або на 17.7% більше урожаю насіння в контрольному варіанті, з найменшою собівартістю (526.3 грн ц), найбільшим валовим прибутком (48.87 тис. грн га) та найвищою рентабельністю виробництва (318.0%). | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | соняшник кондитерський, щільність агроценозу, продуктивність, якість насіння | uk_UA |
| dc.title | Агробіологічне обгрунтування щільності агроценозу соняшнику кондитерського в умовах Степу України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | uk_UA |
| dc.type | Preprint | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» Агробіотехнологічного факультету | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Кваліфікаційная робота Харчук М..pdf | 617,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.