DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5636
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуртовенко А.-
dc.date.accessioned2025-11-07T12:00:07Z-
dc.date.available2025-11-07T12:00:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуртовенко А. Управління маркетингом сільськогосподарської продукції в ТОВ «Долинівка» Гайворонівського району Кіровоградської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., доцент Н. Телічко / ОДАУ. Одеса, 2024. 110 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5636-
dc.description.abstractМетою дослідження є поглиблене вивчення теоретико-методичних основ маркетингової діяльності аграрного підприємства та обґрунтування практичних рекомендацій щодо методів вдосконалення управління маркетингом сільськогосподарської продукції. Об’єктом дослідження є процес управління маркетингом сільськогосподарської продукції аграрного підприємства. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти управління маркетингом сільськогосподарської продукції аграрного підприємства. Дослідження здійснювалися на матеріалах ТОВ «Долинівка» Гайворонівського району Кіровоградської області.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаркетинг, процес управління, продукція, стратегія управління маркетингом, аналіз, управління маркетингом, маркетингові інструментиuk_UA
dc.titleУправління маркетингом сільськогосподарської продукції в ТОВ «Долинівка» Гайворонівського району Кіровоградської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня ««Бакалавр»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Гуртовенко_073БАК_денна_2024.pdf1,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.