Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5498| Назва: | Управління брендом ТОВ «Торговий дім «Куркуль» на агропродовольчому ринку в умовах конкурентного середовища : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
| Автори: | Гузь Р. |
| Теми: | управління брендом, брендинг, соціальні мережі, таргетована реклама, контекстна реклама, конкурентоспроможність, агропродовольчий ринок, стратегії просування |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Гузь Р. Управління брендом ТОВ «Торговий дім «Куркуль» на агропродовольчому ринку в умовах конкурентного середовища : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: д.е.н., професор Г. Запша / ОДАУ. Одеса, 2024. 113 с. |
| Короткий огляд (реферат): | кваліфікаційній роботі розглянуто управління брендом на прикладі ТОВ «Торговий дім «Куркуль» в умовах конкурентного агропродовольчого ринку. Досліджено сутність бренду як інструменту управління конкурентоспроможністю підприємства, а також вплив його на фінансові та маркетингові результати діяльності. Визначено роль бренду у формуванні емоційного зв’язку зі споживачами, підвищенні довіри до компанії та розвитку її ринкової позиції. Проаналізовано процес створення бренду та розробки стратегії його позиціювання на ринку, що включає глибокий аналіз конкурентів та потреб споживачів. Оцінено ефективність бренду з економічної точки зору через розрахунок додаткового прибутку та вартості капіталу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5498 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Гузь Р.М._073МАГ_ денна_2024. .pdf | 5,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.