Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5480| Назва: | Формування та підвищення ефективності використання кадрового потенціалу в С(Ф)Г «Балкани» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» |
| Автори: | Остюченко А. |
| Теми: | диверсифікація, стратегія диверсифікації, управління проектом, маркетинг, ринок маркетингової орієнтації, аграрні підприємства |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Остюченко А. Формування та підвищення ефективності використання кадрового потенціалу в С(Ф)Г «Балкани» Білгород-Дністровського району Одеської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійна програма «Менеджмент», спеціальність 073 «Менеджмент». Науковий керівник: к.е.н., асистент О. Євтушок / ОДАУ. Одеса, 2023. 81 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Організація праці здійснюється відповідно до об'єктивних економічних законів. Вона є економічною категорією, що виражає певну взаємодію елементів системи виробництва, зумовленої єдністю мети, часу, місця. Кожен керівник і навіть звичайний робітник має знати фактори, що впливають на формування ефективної системи організація праці, і на підвищення економічної ефективності організації праці. Метою дослідження в даній роботі є висвітлення теоретичних основ організації праці, факторів що на неї впливають, виявлення елементів організації праці та розробка рекомендацій щодо ефективності використання трудових ресурсів на об'єкті дослідження. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5480 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи ЗВО рівня "Бакалавр" та «Магістр» факультету економіки та управління |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| КР_Остюченко_073Бак_денна_2023.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.