
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383
Назва: | Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» |
Автори: | Півень О. Т. |
Теми: | методичні рекомендації, ветеринарна медицина, ветеринарно-санітарне інспектування, харчові продукти |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 636.09:614.31 Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти / Укл. О. Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2025. 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти сформовано з метою допомоги здобувачам під час проходження навчальної практики, оформлення щоденника та підготовки до залікового тестування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383 |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_РП_35_НП_Ветеринарно-санітарне інспектування харчових продуктів.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.