DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383
Назва: Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів»
Автори: Півень О. Т.
Теми: методичні рекомендації, ветеринарна медицина, ветеринарно-санітарне інспектування, харчові продукти
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09:614.31 Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти / Укл. О. Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2025. 65 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти сформовано з метою допомоги здобувачам під час проходження навчальної практики, оформлення щоденника та підготовки до залікового тестування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.