DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівень О. Т.-
dc.date.accessioned2025-09-29T12:23:14Z-
dc.date.available2025-09-29T12:23:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.31 Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти / Укл. О. Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2025. 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти сформовано з метою допомоги здобувачам під час проходження навчальної практики, оформлення щоденника та підготовки до залікового тестування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендації, ветеринарна медицина, ветеринарно-санітарне інспектування, харчові продуктиuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.