
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півень О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-29T12:23:14Z | - |
dc.date.available | 2025-09-29T12:23:14Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.31 Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти / Укл. О. Т. Півень. Одеса : ОДАУ, 2025. 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5383 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» здобувачами спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти сформовано з метою допомоги здобувачам під час проходження навчальної практики, оформлення щоденника та підготовки до залікового тестування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації, ветеринарна медицина, ветеринарно-санітарне інспектування, харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації для проходження навчальної практики «Ветеринарно- санітарне інспектування харчових продуктів» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_РП_35_НП_Ветеринарно-санітарне інспектування харчових продуктів.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.