DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5317
Назва: Методичні рекомендації до самостійної роботи за темою: «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці»
Автори: Розум Є. Є., Морозов М. Г.
Теми: методичні рекомендації, ветеринарна медицина, самостійна робота, акушерство, гінекологія, біотехнологія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, штучне осіменіння, сільськогосподарська птиця
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.5.082.453.5 Методичні рекомендації до самостійної роботи за темою: «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці» для здобувачів денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та першого рівня вищої освіти, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Укл. Є. Є. Розум, М. Г. Морозов. Одеса : ОДАУ, 2025. 21 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до самостійної роботи на тему «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці» складено відповідно до робочих програм освітніх компонентів «Акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин» та «Технологія відтворення сільськогосподарських тварин» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» денної форми навчання другого (магістерського) рівня та спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого рівня вищої освіти, у вивченні теоретичного матеріалу курсів та придбання практичних навичок. Дані рекомендації спрямовані на поглиблення знань здобувачів вищої освіти щодо методів штучного осіменіння сільськогосподарської птиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5317
Розташовується у зібраннях:Розум Євген Євгенович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_до_СР_-_Штучне_осiменiння_с.-г._птицi.pdf428,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.