
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5317
Title: | Методичні рекомендації до самостійної роботи за темою: «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці» |
Authors: | Розум Є. Є., Морозов М. Г. |
Keywords: | методичні рекомендації, ветеринарна медицина, самостійна робота, акушерство, гінекологія, біотехнологія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, штучне осіменіння, сільськогосподарська птиця |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 636.5.082.453.5 Методичні рекомендації до самостійної роботи за темою: «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці» для здобувачів денної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та першого рівня вищої освіти, спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Укл. Є. Є. Розум, М. Г. Морозов. Одеса : ОДАУ, 2025. 21 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації до самостійної роботи на тему «Штучне осіменіння сільськогосподарської птиці» складено відповідно до робочих програм освітніх компонентів «Акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин» та «Технологія відтворення сільськогосподарських тварин» з метою допомоги здобувачам вищої освіти зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» денної форми навчання другого (магістерського) рівня та спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого рівня вищої освіти, у вивченні теоретичного матеріалу курсів та придбання практичних навичок. Дані рекомендації спрямовані на поглиблення знань здобувачів вищої освіти щодо методів штучного осіменіння сільськогосподарської птиці. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5317 |
Appears in Collections: | Розум Євген Євгенович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МР_до_СР_-_Штучне_осiменiння_с.-г._птицi.pdf | 428,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.