
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буравицький М. В., Півень О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-21T08:22:55Z | - |
dc.date.available | 2025-05-21T08:22:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 614.31:635.1/.8(477.74-20) Буравицький М. В., Півень О. Т. Сезонна динаміка вмісту нітратів у овочах торгівельної мережі м. Одеси. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 17–18 жовтня, 2024 р. / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 177-179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215 | - |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день збереження здоров’я неселення є пріоритетним питанням усіх розвинених європейських країн. Досягнути цього можна лише за застосування комплексних підходів, серед яких провідне місце належить харчуванню. Саме з їжею до організму людини щоденно мають надходити у необхідних кількостях та співвідношеннях білки, вуглеводи, жири, вітаміни, мінерали тощо. Якщо складові раціону неякісні, містять сторонні речовини, то такі харчові продукти здатні завдати шкоду здоров’ю, призводячи до спалахів харчових інфекцій та токсикозів, отруєнь сторонніми речовинами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | сезонна динаміка, вміст нітратів, овочі, торгівельна мережа м. Одеси | uk_UA |
dc.title | СЕЗОННА ДИНАМІКА ВМІСТУ НІТРАТІВ У ОВОЧАХ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сезонна динаміка вмісту нітратів .pdf | 636,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.