DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожкова О. О., Півень О. Т.-
dc.date.accessioned2025-05-20T12:41:38Z-
dc.date.available2025-05-20T12:41:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.31:639.3 Рожкова О. О., Півень О. Т. Моніторинг ступеня свіжості прісноводної риби торгівельної мережі м. Одеси. Єдине здоров’я – 2024 : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Київ, 19-20 вересня 2024 р. / Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ, 2024. С. 131-133.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214-
dc.description.abstractПротягом усього існування людства риба залишається цінним харчовим продуктом, джерелом білка, мікро- й макроелементів, ряду жиро- та водорозчинних вітамінів і вітаміноподібних речовин. Вона характеризується високою засвоюваністю та має дієтичні властивості. Водночас, риба є цінною сировиною для операторів ринку з переробки риби. Використання рибної сировини є одним із підходів до вирішення продовольчої проблеми не лише в Україні, а й у всьому світі, яка, за умов сьогодення, характеризується пріоритетністю та актуальністю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UA
dc.subjectмоніторинг, ступень свіжості, прісноводна риба, торгівельна мережа м. Одесиuk_UA
dc.titleМОНІТОРИНГ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожкова О. О., Півень О. Т. .pdf545,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.