
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова О. О., Півень О. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-20T12:41:38Z | - |
dc.date.available | 2025-05-20T12:41:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.31:639.3 Рожкова О. О., Півень О. Т. Моніторинг ступеня свіжості прісноводної риби торгівельної мережі м. Одеси. Єдине здоров’я – 2024 : матеріали Міжнар. наук. конф., м. Київ, 19-20 вересня 2024 р. / Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ, 2024. С. 131-133. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5214 | - |
dc.description.abstract | Протягом усього існування людства риба залишається цінним харчовим продуктом, джерелом білка, мікро- й макроелементів, ряду жиро- та водорозчинних вітамінів і вітаміноподібних речовин. Вона характеризується високою засвоюваністю та має дієтичні властивості. Водночас, риба є цінною сировиною для операторів ринку з переробки риби. Використання рибної сировини є одним із підходів до вирішення продовольчої проблеми не лише в Україні, а й у всьому світі, яка, за умов сьогодення, характеризується пріоритетністю та актуальністю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | uk_UA |
dc.subject | моніторинг, ступень свіжості, прісноводна риба, торгівельна мережа м. Одеси | uk_UA |
dc.title | МОНІТОРИНГ СТУПЕНЯ СВІЖОСТІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожкова О. О., Півень О. Т. .pdf | 545,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.